Söreink

Kézműves söreink precízen megtervezett saját receptek alapján, és csak a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, a gyártás tisztaságát maximálisan szem előtt tartva. Söreinket pasztőrözés nélkül fejtjük, megőrizve azok legjobb érzékszervi tulajdonságait. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, melyben szezonális sörök és egyszeri különlegességek is olykor megjelennek.

Czech Pale Lager

Aranyló cseh világos ászok. Rendkívül komplex és frissítő, könnyen iható nyári sör, mely ízvilágával megidézi a prágai sörözők hangulatát. Az érlelést követően ragyogó tükrösre szűrjük, és pasztőrözés nélkül fejtjük. Jó a balansz a fűszeres komlókarakter és a gazdag malátás íz között.

víz, árpamaláta, komló, élesztő, pelyhesített búza

4,5% ABV 12° B 25 IBU 20 EBC
Irány a webshop

Plum Ale

Az alapsörrel megmaradtunk a letisztult Pale Ale mellett. Az összjáték megvan, az érett szilva finoman illeszkedik a kortyba, és bőven hagy teret a sörnek. Könnyű testtel és alacsony alkoholtartalommal kelleti magát.

víz, árpamaláta, pelyhesített búza, komló, élesztő, szilva sűrítmény (100 % gyümölcstartalom)

4,1 ABV 10° B - IBU - EBC
Irány a webshop

American Brown Ale

Amerikai stílus a modern kézműves sör korszakából. Füstös malátákból főzött angol barna sörök inspirálták az amerikai házi sörfőzőket, akik a saját, méltán világhírű komlóikkal főzték még aromásabbra söreiket.

víz, árpamaláta, komló, élesztő

5,2% ABV 14° B 30 IBU 100 EBC
Irány a webshop

American IPA

Modern amerikai stílus a történelmi brit sörfajta újraértelmezésével. Világhírű amerikai komlók izgalmas kombinációjával készítjük, szűrés és pasztőrözés nélkül. Illatos, markánsan keserű sör.

víz, árpamaláta, komló, élesztő, pelyhesített búza

6,7% ABV 17° B 65 IBU 11 EBC
Irány a webshop

Weissbier

Egy bajor búzasört főztünk, mely világos, opálos megjelenésével és krémes habjával beindítja a sörkedvelők fantáziáját. A búza jelentősen hozzájárul az ízprofilhoz, de az egyediségét a német búzasörökre oly jellemző banános, szegfűszeges jellegének köszönheti.

víz, árpamaláta, búzamaláta, komló, élesztő

5,3% ABV 12,5° B
Irány a webshop

Apple Pie

Főztünk egy szép, vastagon malátás ale-t, mely a karamellmaláták süteményes ízével jó alapja az édes almának. A téli almából készült, 100% gyümölcstartalmú sűrítménnyel, és némi fahéjjal pedig a töltelék is kész.

5,2 ABV 14 B
Irány a webshop

Csak csapon

szezonális termékek

Corner Blackberry Ale

Az alapsörünk Saaz komlóval készült, moderált keserűséggel. A kompozíciót ezúttal sem akartuk hozzáadott cukorral vagy aromával tönkretenni, így addig kutattunk, amíg meg nem találtuk a legjobb minőségű gyümölcsöt, aminek eredményeként a szeder valódi zamata jelenik meg a sörben, és annak természetes, gyümölcsös savanyúságot kölcsönöz. Mindezt tettük némi fegyelemmel, mert a sör karakterét nem szabad teljesen elfedni – egy jó Fruit Beer esetében ugyanis az egyensúly az egyik legfőbb erény!