Kézműves söreink precízen megtervezett saját receptek alapján, és csak a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, a gyártás tisztaságát maximálisan szem előtt tartva. Söreinket pasztőrözés nélkül fejtjük, megőrizve azok legjobb érzékszervi tulajdonságait. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, melyben szezonális sörök és egyszeri különlegességek is olykor megjelennek.
víz, árpamaláta, komló, élesztő, pelyhesített búza
víz, árpamaláta, pelyhesített búza, komló, élesztő, szilva sűrítmény (100 % gyümölcstartalom)
víz, árpamaláta, komló, élesztő
víz, árpamaláta, komló, élesztő, pelyhesített búza
víz, árpamaláta, búzamaláta, komló, élesztő
Főztünk egy szép, vastagon malátás ale-t, mely a karamellmaláták süteményes ízével jó alapja az édes almának. A téli almából készült, 100% gyümölcstartalmú sűrítménnyel, és némi fahéjjal pedig a töltelék is kész.
Az alapsörünk Saaz komlóval készült, moderált keserűséggel. A kompozíciót ezúttal sem akartuk hozzáadott cukorral vagy aromával tönkretenni, így addig kutattunk, amíg meg nem találtuk a legjobb minőségű gyümölcsöt, aminek eredményeként a szeder valódi zamata jelenik meg a sörben, és annak természetes, gyümölcsös savanyúságot kölcsönöz. Mindezt tettük némi fegyelemmel, mert a sör karakterét nem szabad teljesen elfedni – egy jó Fruit Beer esetében ugyanis az egyensúly az egyik legfőbb erény!